Przejdź do treści

Szczur Forteczny

historia na azymut….

  • historia na azymut…
  • Kategorie
    • Podziemna Polska
    • Dzika Polska
    • Naturalna Polska
    • Urbex Polska
    • Czeskie zajawki
    • Słowackie zajawki
    • Festyny i Pikniki
    • Vademecum Podróżnika
  • TWOJA wyprawa
  • Filmy
  • Wesprzyj
  • O mnie
  • Kontakt
Strona główna / Main / VADEMECUM PODRÓŻNIKA / Bushcraftowa kuchnia / Podpłomyki z blachy
Bushcraftowa kuchnia VADEMECUM PODRÓŻNIKA

Podpłomyki z blachy

w29 marca 20236 czerwca 2023Zamieść komentarz we wpisie Podpłomyki z blachy

Oprócz tradycyjnej kiełbasy, mamy szereg produktów które niewątpliwie urozmaicą smaki, czyli mięso w marynacie, kabaczki i robione na miejscu podpłomyki z mąki, wody i soli. Wszystko to smakuje wybornie.

337816525_689376986275487_9024959805242980238_n
338530315_3395747784076002_3180980859957664126_n
337653859_1282909052359755_1251639101383871038_n
338500000_892739438509514_8678659126418477005_n
338547318_162862713329858_7574639360249001207_n
338306922_636870451601079_9125428901864818175_n
338108811_933419961440058_7765767522667982122_n
338699642_541767854743380_2889628462478999339_n
338529416_165061566425282_4860849491932293080_n

Loading

Nawigacja wpisu

Poprzedni artykułAla zapiekanka z żeliwnego garnka
Następny artykułKaszanka w kiszonej kapuście

Podobne posty

Bushcraftowa kuchnia VADEMECUM PODRÓŻNIKA

Prawie jak bigos

Biwakowanie, kociołkowanie i grillowanie VADEMECUM PODRÓŻNIKA

Biwak w śniegu

DZIKA POLSKA Góry Rowerem w Polskę VADEMECUM PODRÓŻNIKA

Połonina Wietlińska

2024 © szczurforteczny.pl - All right reserved
Polityka prywatności
OXS Web Solutions